A FITO SYSTEM KFT A LEGMEGBÍZHATÓBB CÉGEK KÖZÖTT

A Fito System Kft 2020-ban, a legnehezebb gazdasági évben, a pandémia idején sem vesztett pénzügyi megbízhatóságából!

Sőt, elnyertük a nemzetközi, objektív cégminősítő rendszer, a Bisnode „AAA” legmagasabb szintű tanúsítványát.

Ilyen magas szintű, tripla „A” tanúsítvánnyal Magyarországon csupán a cégek 0,63%-a rendelkezik. Ez azt jelzi, hogy a Fito Systemmel a kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony. Erre a minősítésre sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, ezért a Bisnode tanúsítvány szigorúan szakmai és független minősítése óriási elismerése munkánknak.

A Bisnode minősítési rendszere több száz(!) hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgymint Igazságügyi Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV, munkaügy és más hatóságok adatai. A pénzügyi információkon túl a minősítés figyelembe veszi a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel egyenlíti ki a számláit.

Az elért minősítésre különösen azért vagyunk büszkék, mert a tevékenységünk, a kert és zöldtetőépítés ki van szolgáltatva megrendelőink – építőipari beruházók és fővállalkozók – bizonytalan pénzügyi likviditásának. Nem csoda, ha Bisnode „AAA” minősítésünk fehér hollónak számít az építőipari kivitelezők körében. Pénzügyi stabilitás szempontjából a magyar vállalkozások elitjébe, a 0,63%-ba tartozunk, olyan magyar cégek közé, mint az AL-KO Magyarország, a Szarvasi Mozarella, a Szerencsejáték Zrt., a Legrand Zrt.

Cégünk sikerének titka, a szakmai felkészültség mellett a pénzügyi fegyelem, likviditásunk megőrzése, beszállítóink és alvállalkozóink határidőre történő kifizetése.

E rangos minősítés nemcsak jelenlegi pénzügyi stabilitásunkat mutatja, hanem a minősítés kialakítási rendszerének köszönhetően azt is, hogy az elkövetkező időszakban a Fito System Kft. továbbra is stabil szereplője lesz a piacnak.

Jövőre, 2022-ben ünnepeljük a Fito System alapításának 35. évfordulóját, amelyet ismét egy tripla „A” elismeréssel kívánunk megkoronázni.”

Bellavics László - Zöldtetőépítés - Fito System Kft.

Bellavics László - zöldtetőszakértő - szignó
Bellavics László
ügyvezető

megosztás:

Facebook
Pinterest
Twitter